Tapetserare i Borlänge

Tapetserare i Borlänge - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Borlänge och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 2 olika möbeltapetserarföretag i Borlänge som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Borlänge som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Borlänge rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Borlänge som anges nedan.

Bra tapetserare i Borlänge, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Borlänge som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Lindgrens Tapetserarverkstad
Wittenströmsg. 18
784 74 Borlänge


Auto Clayt AB
Tylla 304
781 92 BORLÄNGE

Kostnad och pris för tapetsering i Borlänge

Kostnaden och priset för tapetsering i Borlänge bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Borlänge rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Borlänge

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Borlänge som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Borlänge nedan.

Beskrivning: Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Area: 635,82 km2
Antal invånare: 50972, år 2015

Du kan också läsa om platsen Borlänge här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Borlänge fanns det totalt 2 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Borlänge rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Dalarna.

Utbildning till tapetserare i Borlänge

För att hitta en utbildning till tapetserare i Borlänge rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Borlänge ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Borlänge. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.