Tapetserare i Falun

Tapetserare i Falun - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Falun och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 4 olika möbeltapetserarföretag i Falun som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Falun som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Falun rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Falun som anges nedan.

Bra tapetserare i Falun, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Falun som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Möbelboden i Falun
Villav. 17
791 37 FALUN


Falu Tapetserarverkstad
Slagg. 34
791 70 Falun


Björn Hiertner
Magasinsg. 46
791 73 FALUN


Måleri Blåklockan AB
Gringsbo 11
791 96 Falun

Kostnad och pris för tapetsering i Falun

Kostnaden och priset för tapetsering i Falun bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Falun rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Falun

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Falun som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Falun nedan.

Beskrivning: Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Area: 2 717,16 ha
Antal invånare: 56975, år 2015

Du kan också läsa om platsen Falun här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Falun fanns det totalt 4 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Falun rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Dalarna.

Utbildning till tapetserare i Falun

För att hitta en utbildning till tapetserare i Falun rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Falun ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Falun. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.