Tapetserare i Gävle

Tapetserare i Gävle - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Gävle och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 5 olika möbeltapetserarföretag i Gävle som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Gävle som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Gävle rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Gävle som anges nedan.

Bra tapetserare i Gävle, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Gävle som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Fröbergs Tapetserarverkstad
St. Esplanadg. 21
803 21 GÄVLE


Tove Tapetserare
Helgög. 9
802 55 GÄVLE


Tapetserarfirman Jansson & Björklund AB
N. Skepparg. 20
803 23 GÄVLE


CJMB Måleri Bygg Städ
Tegelbruksv. 8
806 43 Gävle


Möbeltapetserare Jansson & Björklund
N. Skepparg. 20
803 23 GÄVLE

Kostnad och pris för tapetsering i Gävle

Kostnaden och priset för tapetsering i Gävle bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Gävle rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Gävle

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Gävle som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Gävle nedan.

Beskrivning: Gävle är en tätort i Gästrikland samt centralort i Gävle kommun och residensstad för Gävleborgs län. Gävle är Sveriges 13:e största samt Gästriklands och Gävleborgs läns största ort med 71 033 invånare (2010).

Area: 42,45 km2
Antal invånare: 98970, år 2015

Du kan också läsa om platsen Gävle här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Gävle fanns det totalt 5 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Gävle rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Gävleborg.

Utbildning till tapetserare i Gävle

För att hitta en utbildning till tapetserare i Gävle rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Gävle ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Gävle. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.