Tapetserare i Slite

Tapetserare i Slite - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Slite och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Slite som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Slite som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Slite rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Slite som anges nedan.

Bra tapetserare i Slite, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Slite som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Tapetserareverkstaden Slite
Gevärsv. 4
624 49 Slite

Kostnad och pris för tapetsering i Slite

Kostnaden och priset för tapetsering i Slite bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Slite rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Slite

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Slite som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Slite nedan.

Beskrivning: Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Area: 250,71 hektar
Antal invånare: 1483, år 2010

Du kan också läsa om platsen Slite här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Slite fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Slite rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Gotland.

Utbildning till tapetserare i Slite

För att hitta en utbildning till tapetserare i Slite rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Slite ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Slite. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.