Tapetserare i Varberg

Tapetserare i Varberg - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Varberg och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Varberg som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Varberg som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Varberg rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Varberg som anges nedan.

Bra tapetserare i Varberg, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Varberg som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Cecilias Tapetserar Ateljé
Vare G. Skola
432 91 Varberg

Kostnad och pris för tapetsering i Varberg

Kostnaden och priset för tapetsering i Varberg bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Varberg rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Varberg

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Varberg som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Varberg nedan.

Beskrivning: Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Area: 1 335,45 hektar
Antal invånare: 27602, år 2010

Du kan också läsa om platsen Varberg här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Varberg fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Varberg rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Halland.

Utbildning till tapetserare i Varberg

För att hitta en utbildning till tapetserare i Varberg rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Varberg ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Varberg. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.