Tapetserare i Gränna

Tapetserare i Gränna - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Gränna och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Gränna som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Gränna som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Gränna rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Gränna som anges nedan.

Bra tapetserare i Gränna, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Gränna som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Cillas Tapetserarverkstad
Ödeshögsv. 20
563 32 Gränna

Kostnad och pris för tapetsering i Gränna

Kostnaden och priset för tapetsering i Gränna bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Gränna rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Gränna

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Gränna som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Gränna nedan.

Beskrivning: Gränna är en tätort i norra delen av Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen vid Vätterns östra strand mittemot Visingsö. År 1942 grundades RIFA AB (Radioindustrins fabrikaktiebolag) på orten av bland andra ASEA för att säkra tillverkningen av kondensatorer i Sverige under andra världskriget

Area: 152,27 hektar
Antal invånare: 2553, år 2010

Du kan också läsa om platsen Gränna här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Gränna fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Gränna rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Jönköping.

Utbildning till tapetserare i Gränna

För att hitta en utbildning till tapetserare i Gränna rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Gränna ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Gränna. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.