Tapetserare i Malmbäck

Tapetserare i Malmbäck - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Malmbäck och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Malmbäck som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Malmbäck som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Malmbäck rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Malmbäck som anges nedan.

Bra tapetserare i Malmbäck, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Malmbäck som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Tapetserarverkstan Ormestorp
Ormestorp 5
570 21 MALMBÄCK

Kostnad och pris för tapetsering i Malmbäck

Kostnaden och priset för tapetsering i Malmbäck bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Malmbäck rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Malmbäck

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Malmbäck som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Malmbäck nedan.

Beskrivning: Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Area: 145,67 hektar
Antal invånare: 1031, år 2010

Du kan också läsa om platsen Malmbäck här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Malmbäck fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Malmbäck rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Jönköping.

Utbildning till tapetserare i Malmbäck

För att hitta en utbildning till tapetserare i Malmbäck rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Malmbäck ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Malmbäck. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.