Tapetserare i Rörvik

Tapetserare i Rörvik - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Rörvik och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Rörvik som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Rörvik som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Rörvik rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Rörvik som anges nedan.

Bra tapetserare i Rörvik, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Rörvik som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Poppins möbelklinik
Industrig. 7
570 01 Rörvik

Kostnad och pris för tapetsering i Rörvik

Kostnaden och priset för tapetsering i Rörvik bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Rörvik rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Rörvik

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Rörvik som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Rörvik nedan.

Beskrivning: Rörvik är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län. Rörvik växte upp i och med södra stambanans framväxt. Järnvägen öppnades för trafik den 1 januari 1914, men numera stannar inte längre några persontåg i Rörvik.

Area: 92,57 hektar
Antal invånare: 523, år 2010

Du kan också läsa om platsen Rörvik här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Rörvik fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Rörvik rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Jönköping.

Utbildning till tapetserare i Rörvik

För att hitta en utbildning till tapetserare i Rörvik rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Rörvik ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Rörvik. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.