Tapetserare i Vaggeryd

Tapetserare i Vaggeryd - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Vaggeryd och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 4 olika möbeltapetserarföretag i Vaggeryd som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Vaggeryd som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Vaggeryd rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Vaggeryd som anges nedan.

Bra tapetserare i Vaggeryd, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Vaggeryd som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Tapetserar Gården Vaggeryd
Vaggeryds Gård 2
567 91 VAGGERYD


Ero-Möbler
Formv. 4
567 30 Vaggeryd


Tapetserare Jan-Eric Kullberg
Skog Ängsgården 1
567 91 VAGGERYD


Bobbys Tapetserarverkstad
Bratteborg Lundavadet 1
567 92 Vaggeryd

Kostnad och pris för tapetsering i Vaggeryd

Kostnaden och priset för tapetsering i Vaggeryd bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Vaggeryd rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Vaggeryd

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Vaggeryd som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Vaggeryd nedan.

Beskrivning: Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Area: 479,65 hektar
Antal invånare: 4920, år 2010

Du kan också läsa om platsen Vaggeryd här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Vaggeryd fanns det totalt 4 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Vaggeryd rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Jönköping.

Utbildning till tapetserare i Vaggeryd

För att hitta en utbildning till tapetserare i Vaggeryd rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Vaggeryd ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Vaggeryd. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.