Tapetserare i Rockneby

Tapetserare i Rockneby - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Rockneby och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Rockneby som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Rockneby som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Rockneby rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Rockneby som anges nedan.

Bra tapetserare i Rockneby, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Rockneby som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Blomkvist Sadelmakeri & Tapetserarverkstad AB
Söregärde 103
395 94 ROCKNEBY

Kostnad och pris för tapetsering i Rockneby

Kostnaden och priset för tapetsering i Rockneby bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Rockneby rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Rockneby

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Rockneby som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Rockneby nedan.

Beskrivning: Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Area: 163,33 hektar
Antal invånare: 869, år 2010

Du kan också läsa om platsen Rockneby här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Rockneby fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Rockneby rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Kalmar.

Utbildning till tapetserare i Rockneby

För att hitta en utbildning till tapetserare i Rockneby rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Rockneby ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Rockneby. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.