Tapetserare i Timmernabben

Tapetserare i Timmernabben - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Timmernabben och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Timmernabben som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Timmernabben som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Timmernabben rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Timmernabben som anges nedan.

Bra tapetserare i Timmernabben, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Timmernabben som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Stranda Tapetseri & Inredning
Strandav. 38
380 52 Timmernabben

Kostnad och pris för tapetsering i Timmernabben

Kostnaden och priset för tapetsering i Timmernabben bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Timmernabben rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Timmernabben

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Timmernabben som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Timmernabben nedan.

Beskrivning: Timmernabben är en tätort i Ålems socken, Mönsterås kommun i Kalmar län. Den var tidigare lots- och lastageplats för utskeppning av timmer med varvsindustri. Orten ligger vid Kalmarsund. Namnet är sammansatt av orden "timmer" och "nabbe", där nabbe är en synonym för udde.

Area: 148,75 hektar
Antal invånare: 1276, år 2010

Du kan också läsa om platsen Timmernabben här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Timmernabben fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Timmernabben rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Kalmar.

Utbildning till tapetserare i Timmernabben

För att hitta en utbildning till tapetserare i Timmernabben rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Timmernabben ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Timmernabben. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.