Tapetserare i Gemla

Tapetserare i Gemla - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Gemla och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Gemla som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Gemla som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Gemla rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Gemla som anges nedan.

Bra tapetserare i Gemla, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Gemla som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Annikas Tapetserarverkstad
Usteryd Björket
360 32 Gemla

Kostnad och pris för tapetsering i Gemla

Kostnaden och priset för tapetsering i Gemla bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Gemla rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Gemla

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Gemla som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Gemla nedan.

Beskrivning: Gemla (uttalas jäm-la, med betoning på första stavelsen) är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen mellan Alvesta och Växjö. Orten ligger vid Helige å som ingår i Mörrumsåns vattensystem. Orten har en lång tradition av leksakstillverkning bakom sig och idag har företaget Micki Leksaker AB sitt huvudkontor i Gemla.

Area: 241,23 hektar
Antal invånare: 1342, år 2010

Du kan också läsa om platsen Gemla här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Gemla fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Gemla rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Kronoberg.

Utbildning till tapetserare i Gemla

För att hitta en utbildning till tapetserare i Gemla rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Gemla ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Gemla. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.