Tapetserare i Kiruna

Tapetserare i Kiruna - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Kiruna och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Kiruna som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Kiruna som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Kiruna rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Kiruna som anges nedan.

Bra tapetserare i Kiruna, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Kiruna som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Bil- o. Möbelklädsel
Industriv. 39
981 38 KIRUNA

Kostnad och pris för tapetsering i Kiruna

Kostnaden och priset för tapetsering i Kiruna bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Kiruna rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Kiruna

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Kiruna som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Kiruna nedan.

Beskrivning: Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Area: 1 652,61 hektar
Antal invånare: 18148, år 2010

Du kan också läsa om platsen Kiruna här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Kiruna fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Kiruna rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Norrbotten.

Utbildning till tapetserare i Kiruna

För att hitta en utbildning till tapetserare i Kiruna rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Kiruna ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Kiruna. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.