Tapetserare i Åstorp

Tapetserare i Åstorp - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Åstorp och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Åstorp som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Åstorp som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Åstorp rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Åstorp som anges nedan.

Bra tapetserare i Åstorp, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Åstorp som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Åstorps Tapetserarverkstad
Fabriksg. 20
265 33 ÅSTORP

Kostnad och pris för tapetsering i Åstorp

Kostnaden och priset för tapetsering i Åstorp bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Åstorp rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Åstorp

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Åstorp som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Åstorp nedan.

Beskrivning: Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Area: 712,32 hektar
Antal invånare: 9488, år 2010

Du kan också läsa om platsen Åstorp här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Åstorp fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Åstorp rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Skåne.

Utbildning till tapetserare i Åstorp

För att hitta en utbildning till tapetserare i Åstorp rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Åstorp ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Åstorp. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.