Tapetserare i Dalby

Tapetserare i Dalby - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Dalby och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Dalby som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Dalby som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Dalby rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Dalby som anges nedan.

Bra tapetserare i Dalby, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Dalby som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Lindes Tapetserarverkstad
Dalby 721
247 94 Dalby

Kostnad och pris för tapetsering i Dalby

Kostnaden och priset för tapetsering i Dalby bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Dalby rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Dalby

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Dalby som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Dalby nedan.

Beskrivning: Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Area: 329,40 hektar
Antal invånare: 5708, år 2010

Du kan också läsa om platsen Dalby här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Dalby fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Dalby rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Skåne.

Utbildning till tapetserare i Dalby

För att hitta en utbildning till tapetserare i Dalby rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Dalby ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Dalby. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.