Tapetserare i Gärsnäs

Tapetserare i Gärsnäs - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Gärsnäs och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Gärsnäs som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Gärsnäs som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Gärsnäs rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Gärsnäs som anges nedan.

Bra tapetserare i Gärsnäs, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Gärsnäs som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Bodils Tapetserarbod
Virrestadsgården
GÄRSNÄS

Kostnad och pris för tapetsering i Gärsnäs

Kostnaden och priset för tapetsering i Gärsnäs bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Gärsnäs rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Gärsnäs

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Gärsnäs som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Gärsnäs nedan.

Beskrivning: Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Area: 98,99 hektar
Antal invånare: 1000, år 2010

Du kan också läsa om platsen Gärsnäs här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Gärsnäs fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Gärsnäs rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Skåne.

Utbildning till tapetserare i Gärsnäs

För att hitta en utbildning till tapetserare i Gärsnäs rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Gärsnäs ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Gärsnäs. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.