Tapetserare i Hanaskog

Tapetserare i Hanaskog - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Hanaskog och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Hanaskog som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Hanaskog som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Hanaskog rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Hanaskog som anges nedan.

Bra tapetserare i Hanaskog, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Hanaskog som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Hanaskogs Tapetserareverkstad
Slättåkrav. 6
289 50 Hanaskog

Kostnad och pris för tapetsering i Hanaskog

Kostnaden och priset för tapetsering i Hanaskog bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Hanaskog rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Hanaskog

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Hanaskog som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Hanaskog nedan.

Beskrivning: Hanaskog är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Hanaskog är egentligen namnet på en stor gård där många av invånarna i kyrkbyn i Kviinge socken, Kviinge, arbetade. Namnet på gården var och är fortfarande Hanaskogs gård. Kviinge kyrka ligger i västra delen av tätorten.

Area: 136,99 hektar
Antal invånare: 1251, år 2010

Du kan också läsa om platsen Hanaskog här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Hanaskog fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Hanaskog rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Skåne.

Utbildning till tapetserare i Hanaskog

För att hitta en utbildning till tapetserare i Hanaskog rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Hanaskog ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Hanaskog. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.