Tapetserare i Hörby

Tapetserare i Hörby - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Hörby och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Hörby som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Hörby som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Hörby rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Hörby som anges nedan.

Bra tapetserare i Hörby, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Hörby som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Lisas Möbeltyger & Omklädsel
Brunnslöv 1153
242 97 Hörby

Kostnad och pris för tapetsering i Hörby

Kostnaden och priset för tapetsering i Hörby bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Hörby rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Hörby

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Hörby som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Hörby nedan.

Beskrivning: Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Area: 422,70 hektar
Antal invånare: 7085, år 2010

Du kan också läsa om platsen Hörby här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Hörby fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Hörby rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Skåne.

Utbildning till tapetserare i Hörby

För att hitta en utbildning till tapetserare i Hörby rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Hörby ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Hörby. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.