Tapetserare i Malmö

Tapetserare i Malmö - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Malmö och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 12 olika möbeltapetserarföretag i Malmö som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Malmö som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Malmö rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Malmö som anges nedan.

Bra tapetserare i Malmö, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Malmö som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Möbel-Persson Eftr.
Drottningtorget 1
211 25 MALMÖ


Irajs Möbeltapetsering
N. Grängesbergsg. 26
214 50 Malmö


Möbelateljén
Tessins v. 8
217 58 MALMÖ


Dunafabriken P Johnsson
Branteviksg. 16
214 41 Malmö


Carola PerssonS Tapetserarverkstad
Vittskövleg. 17 A
216 19 MALMÖ


Carlsson Sonja Tapetserarateljé
Regementsg. 82
217 51 Malmö


Tapetseraremästare Peter Åberg
Bellevuev. 27
217 72 MALMÖ


ColorGlo Malmö
Borrg. 3
211 24 Malmö


Betapex Möbeltapetsering
N. Grängesbergsg. 11
214 50 Malmö


Dan Eriksson Målare
Major Nilssonsg. 11 B
217 52 MALMÖ


Sandbergs Tapetserarverkstad
Ehrensvärdsg. 4
212 13 MALMÖ


Persson Tapetserareverkstad, Stig
Mellanhedsg. 27
217 73 Malmö

Kostnad och pris för tapetsering i Malmö

Kostnaden och priset för tapetsering i Malmö bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Malmö rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Malmö

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Malmö som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Malmö nedan.

Beskrivning: Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Area: 7 681,36 ha
Antal invånare: 280415, år 2010

Du kan också läsa om platsen Malmö här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Malmö fanns det totalt 12 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Malmö rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Skåne.

Utbildning till tapetserare i Malmö

För att hitta en utbildning till tapetserare i Malmö rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Malmö ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Malmö. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.