Tapetserare i Perstorp

Tapetserare i Perstorp - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Perstorp och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Perstorp som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Perstorp som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Perstorp rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Perstorp som anges nedan.

Bra tapetserare i Perstorp, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Perstorp som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Tapetserarverkstan
Gustavsborgsv. 18
284 34 Perstorp

Kostnad och pris för tapetsering i Perstorp

Kostnaden och priset för tapetsering i Perstorp bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Perstorp rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Perstorp

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Perstorp som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Perstorp nedan.

Beskrivning: Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Area: 543,05 hektar
Antal invånare: 5665, år 2010

Du kan också läsa om platsen Perstorp här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Perstorp fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Perstorp rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Skåne.

Utbildning till tapetserare i Perstorp

För att hitta en utbildning till tapetserare i Perstorp rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Perstorp ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Perstorp. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.