Tapetserare i Tomelilla

Tapetserare i Tomelilla - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Tomelilla och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 3 olika möbeltapetserarföretag i Tomelilla som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Tomelilla som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Tomelilla rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Tomelilla som anges nedan.

Bra tapetserare i Tomelilla, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Tomelilla som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Ingmars Tapetserarfirma
Ullstorpsv. 36
273 36 Tomelilla


Textilverkstan
Norreg. 14
273 30 Tomelilla


Omklädningsrummet
N. Kverrestad 3803
273 96 Tomelilla

Kostnad och pris för tapetsering i Tomelilla

Kostnaden och priset för tapetsering i Tomelilla bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Tomelilla rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Tomelilla

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Tomelilla som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Tomelilla nedan.

Beskrivning: Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Area: 568,23 hektar
Antal invånare: 6444, år 2010

Du kan också läsa om platsen Tomelilla här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Tomelilla fanns det totalt 3 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Tomelilla rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Skåne.

Utbildning till tapetserare i Tomelilla

För att hitta en utbildning till tapetserare i Tomelilla rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Tomelilla ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Tomelilla. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.