Tapetserare i Björkvik

Tapetserare i Björkvik - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Björkvik och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Björkvik som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Björkvik som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Björkvik rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Björkvik som anges nedan.

Bra tapetserare i Björkvik, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Björkvik som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Björkviks Tapetseri
Vedebyv. 55
640 20 Björkvik

Kostnad och pris för tapetsering i Björkvik

Kostnaden och priset för tapetsering i Björkvik bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Björkvik rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Björkvik

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Björkvik som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Björkvik nedan.

Beskrivning: Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Area: 95,75 hektar
Antal invånare: 492, år 2010

Du kan också läsa om platsen Björkvik här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Björkvik fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Björkvik rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Södermanland.

Utbildning till tapetserare i Björkvik

För att hitta en utbildning till tapetserare i Björkvik rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Björkvik ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Björkvik. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.