Tapetserare i Älvsjö

Tapetserare i Älvsjö - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Älvsjö och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 3 olika möbeltapetserarföretag i Älvsjö som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Älvsjö som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Älvsjö rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Älvsjö som anges nedan.

Bra tapetserare i Älvsjö, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Älvsjö som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Tapetseri 1 i Stockholm
Långbrodalsv. 12
125 32 älvsjöTapetserare Cecilia Danielsson
Långbrodalsv. 12


Mea Tapetserare
Långsjöv. 18
125 30 älvsjö

Kostnad och pris för tapetsering i Älvsjö

Kostnaden och priset för tapetsering i Älvsjö bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Älvsjö rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Älvsjö

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Älvsjö som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Älvsjö nedan.

Beskrivning: Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Area: 203 hektar
Antal invånare: 1061, år 2013

Du kan också läsa om platsen Älvsjö här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Älvsjö fanns det totalt 3 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Älvsjö rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Stockholm.

Utbildning till tapetserare i Älvsjö

För att hitta en utbildning till tapetserare i Älvsjö rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Älvsjö ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Älvsjö. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.