Tapetserare i Bagarmossen

Tapetserare i Bagarmossen - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Bagarmossen och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Bagarmossen som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Bagarmossen som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Bagarmossen rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Bagarmossen som anges nedan.

Bra tapetserare i Bagarmossen, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Bagarmossen som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Bagarmossens Tapetserarverkstad
Svartåg. 46
128 45 Bagarmossen

Kostnad och pris för tapetsering i Bagarmossen

Kostnaden och priset för tapetsering i Bagarmossen bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Bagarmossen rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Bagarmossen

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Bagarmossen som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Bagarmossen nedan.

Beskrivning: Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Area: 198 hektar
Antal invånare: 10 915, år 2015

Du kan också läsa om platsen Bagarmossen här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Bagarmossen fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Bagarmossen rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Stockholm.

Utbildning till tapetserare i Bagarmossen

För att hitta en utbildning till tapetserare i Bagarmossen rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Bagarmossen ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Bagarmossen. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.