Tapetserare i Enskede

Tapetserare i Enskede - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Enskede och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 5 olika möbeltapetserarföretag i Enskede som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Enskede som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Enskede rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Enskede som anges nedan.

Bra tapetserare i Enskede, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Enskede som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Birgitta Welle Tapetserarverkstad
St. Gungans v. 9
122 31 Enskede


Ateljé Tette
Gubbängsv. 82
122 45 ENSKEDE


AA Jhonnysson Golv & Måleri
Postiljonsv. 11
122 47 ENSKEDE


Enskede Tapetseraverkstad
St. Gungans v. 9
122 31 Enskede


Fabrican Tapetserare
Margaretav. 40
122 32 ENSKEDE

Kostnad och pris för tapetsering i Enskede

Kostnaden och priset för tapetsering i Enskede bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Enskede rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Enskede

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Enskede som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Enskede nedan.

Beskrivning: Enskede är en postort i Söderort inom Stockholms kommun. Den inrättades redan 1910 i det som då var Brännkyrka kommun, och dess utsträckning har ändrats många gånger. Orter som Bagarmossen, Sköndal, Johanneshov och Årsta ingick ursprungligen i Enskede, men är nu egna postorter.

Area:
Antal invånare: , år

Du kan också läsa om platsen Enskede här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Enskede fanns det totalt 5 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Enskede rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Stockholm.

Utbildning till tapetserare i Enskede

För att hitta en utbildning till tapetserare i Enskede rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Enskede ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Enskede. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.