Tapetserare i Hägersten

Tapetserare i Hägersten - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Hägersten och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Hägersten som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Hägersten som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Hägersten rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Hägersten som anges nedan.

Bra tapetserare i Hägersten, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Hägersten som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Lovisebergs Tapetserarverkstad
Cedergrensv. 18
126 36 HÄGERSTEN

Kostnad och pris för tapetsering i Hägersten

Kostnaden och priset för tapetsering i Hägersten bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Hägersten rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Hägersten

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Hägersten som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Hägersten nedan.

Beskrivning: Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Area: 193 hektar
Antal invånare: 7636, år 2013

Du kan också läsa om platsen Hägersten här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Hägersten fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Hägersten rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Stockholm.

Utbildning till tapetserare i Hägersten

För att hitta en utbildning till tapetserare i Hägersten rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Hägersten ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Hägersten. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.