Tapetserare i Hölö

Tapetserare i Hölö - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Hölö och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Hölö som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Hölö som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Hölö rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Hölö som anges nedan.

Bra tapetserare i Hölö, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Hölö som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Claesén Måleri, Tommy
Granv. 24
153 71 HÖLÖ

Kostnad och pris för tapetsering i Hölö

Kostnaden och priset för tapetsering i Hölö bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Hölö rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Hölö

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Hölö som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Hölö nedan.

Beskrivning: Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Area: 133,21 hektar
Antal invånare: 1 400, år 2010

Du kan också läsa om platsen Hölö här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Hölö fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Hölö rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Stockholm.

Utbildning till tapetserare i Hölö

För att hitta en utbildning till tapetserare i Hölö rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Hölö ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Hölö. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.