Tapetserare i Huddinge

Tapetserare i Huddinge - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Huddinge och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 3 olika möbeltapetserarföretag i Huddinge som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Huddinge som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Huddinge rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Huddinge som anges nedan.

Bra tapetserare i Huddinge, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Huddinge som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Tapetseraremästare Åsa Wijkmark
Klockarv. 5
141 61 HUDDINGE


Appelbergs Bilsadelmakeri
Moränv. 19
141 34 HUDDINGE


Huddinge Tapetserare Inger Oppmark
070 - 868 09 08

Kostnad och pris för tapetsering i Huddinge

Kostnaden och priset för tapetsering i Huddinge bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Huddinge rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Huddinge

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Huddinge som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Huddinge nedan.

Beskrivning: Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Area: 142 km2
Antal invånare: 20 124, år 1949

Du kan också läsa om platsen Huddinge här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Huddinge fanns det totalt 3 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Huddinge rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Stockholm.

Utbildning till tapetserare i Huddinge

För att hitta en utbildning till tapetserare i Huddinge rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Huddinge ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Huddinge. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.