Tapetserare i Norrtälje

Tapetserare i Norrtälje - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Norrtälje och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 2 olika möbeltapetserarföretag i Norrtälje som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Norrtälje som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Norrtälje rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Norrtälje som anges nedan.

Bra tapetserare i Norrtälje, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Norrtälje som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Möbeldoktorn, Douhans Tapetserarverkstad
Götg. 16
761 45 Norrtälje


Högberg Textilmontering, Peter
Bältartorpsg. 8 A
761 32 Norrtälje

Kostnad och pris för tapetsering i Norrtälje

Kostnaden och priset för tapetsering i Norrtälje bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Norrtälje rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Norrtälje

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Norrtälje som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Norrtälje nedan.

Beskrivning: Norrtälje är en tätort (stad) i Roslagen (Upplands kustland) och centralort i Norrtälje kommun i Stockholms län. Kansliort för Norrtälje domsaga. Norrtälje är beläget cirka 68 kilometer nordöst om Stockholms centrum och 72 kilometer från Uppsala.

Area: 754 hektar
Antal invånare: 17 675, år 2011

Du kan också läsa om platsen Norrtälje här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Norrtälje fanns det totalt 2 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Norrtälje rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Stockholm.

Utbildning till tapetserare i Norrtälje

För att hitta en utbildning till tapetserare i Norrtälje rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Norrtälje ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Norrtälje. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.