Tapetserare i Hargshamn

Tapetserare i Hargshamn - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Hargshamn och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Hargshamn som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Hargshamn som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Hargshamn rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Hargshamn som anges nedan.

Bra tapetserare i Hargshamn, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Hargshamn som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Sanda Tapetserarverkstad HB
Sanda 597
742 95 Hargshamn

Kostnad och pris för tapetsering i Hargshamn

Kostnaden och priset för tapetsering i Hargshamn bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Hargshamn rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Hargshamn

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Hargshamn som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Hargshamn nedan.

Beskrivning: Hargshamn är en tätort i Östhammars kommun belägen vid Galtfjärden. Hamnen har varit i drift sedan 1600-talet. Hamnen var då exporthamn för stångjärn från Hargs bruk.

Area: 81 hektar
Antal invånare: 312, år 2010

Du kan också läsa om platsen Hargshamn här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Hargshamn fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Hargshamn rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Uppsala.

Utbildning till tapetserare i Hargshamn

För att hitta en utbildning till tapetserare i Hargshamn rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Hargshamn ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Hargshamn. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.