Tapetserare i Skutskär

Tapetserare i Skutskär - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Skutskär och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Skutskär som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Skutskär som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Skutskär rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Skutskär som anges nedan.

Bra tapetserare i Skutskär, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Skutskär som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Fröjdhs Tapetserarverkstad
Vallv. 9
814 31 SKUTSKÄR

Kostnad och pris för tapetsering i Skutskär

Kostnaden och priset för tapetsering i Skutskär bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Skutskär rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Skutskär

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Skutskär som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Skutskär nedan.

Beskrivning: Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Area: 735,31 hektar
Antal invånare: 6075, år 2010

Du kan också läsa om platsen Skutskär här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Skutskär fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Skutskär rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Uppsala.

Utbildning till tapetserare i Skutskär

För att hitta en utbildning till tapetserare i Skutskär rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Skutskär ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Skutskär. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.