Tapetserare i Karlstad

Tapetserare i Karlstad - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Karlstad och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 6 olika möbeltapetserarföretag i Karlstad som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Karlstad som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Karlstad rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Karlstad som anges nedan.

Bra tapetserare i Karlstad, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Karlstad som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Adolfssons Tapetserarverkstad
Sätter 214 B
655 93 Karlstad


Ateljé Möbelomklädsel & Gardindesign Milovan Sekula
Ö. Torgg. 9
652 24 KARLSTAD


Janssons Tapetserar & Syservice AB
Lantvärnsg. 10
652 21 Karlstad


Ateljé Möbelomklädsel & Gardindesign Gert Andersson
Ö. Torgg. 9
652 24 KARLSTAD


Ellas Tapetserarverkstad
Fryxellsg. 2
652 22 KARLSTAD


Karlstad Stolservice
Betongv. 10
653 50 KARLSTAD

Kostnad och pris för tapetsering i Karlstad

Kostnaden och priset för tapetsering i Karlstad bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Karlstad rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Karlstad

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Karlstad som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Karlstad nedan.

Beskrivning: Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Area: 3 030,63 hektar
Antal invånare: 61685, år 2010

Du kan också läsa om platsen Karlstad här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Karlstad fanns det totalt 6 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Karlstad rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Värmland.

Utbildning till tapetserare i Karlstad

För att hitta en utbildning till tapetserare i Karlstad rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Karlstad ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Karlstad. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.