Tapetserare i Docksta

Tapetserare i Docksta - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Docksta och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Docksta som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Docksta som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Docksta rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Docksta som anges nedan.

Bra tapetserare i Docksta, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Docksta som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Port 7
Kartongv. 2
870 33 Docksta

Kostnad och pris för tapetsering i Docksta

Kostnaden och priset för tapetsering i Docksta bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Docksta rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Docksta

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Docksta som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Docksta nedan.

Beskrivning: Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Area: 79,50 hektar
Antal invånare: 378, år 2010

Du kan också läsa om platsen Docksta här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Docksta fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Docksta rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Västernorrland.

Utbildning till tapetserare i Docksta

För att hitta en utbildning till tapetserare i Docksta rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Docksta ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Docksta. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.