Tapetserare i Örnsköldsvik

Tapetserare i Örnsköldsvik - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Örnsköldsvik och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Örnsköldsvik som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Örnsköldsvik som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Örnsköldsvik som anges nedan.

Bra tapetserare i Örnsköldsvik, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Örnsköldsvik som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Häggkvist Tapetserarverkstad, Lars
Nyg. 46
891 34 örnsköldsvik

Kostnad och pris för tapetsering i Örnsköldsvik

Kostnaden och priset för tapetsering i Örnsköldsvik bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Örnsköldsvik

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Örnsköldsvik som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Örnsköldsvik nedan.

Beskrivning: Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Area: 2 440,24 hektar
Antal invånare: 28991, år 2010

Du kan också läsa om platsen Örnsköldsvik här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Örnsköldsvik fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Örnsköldsvik rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Västernorrland.

Utbildning till tapetserare i Örnsköldsvik

För att hitta en utbildning till tapetserare i Örnsköldsvik rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Örnsköldsvik ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Örnsköldsvik. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.