Tapetserare i Sörberge

Tapetserare i Sörberge - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Sörberge och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 2 olika möbeltapetserarföretag i Sörberge som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Sörberge som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Sörberge rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Sörberge som anges nedan.

Bra tapetserare i Sörberge, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Sörberge som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Ullmarks Ställningsmontage & Transport AB
Berglundav. 37
860 30 Sörberge


Nykvist Tapetseraverkstad
Stenv. 5
860 30 Sörberge

Kostnad och pris för tapetsering i Sörberge

Kostnaden och priset för tapetsering i Sörberge bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Sörberge rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Sörberge

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Sörberge som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Sörberge nedan.

Beskrivning: Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Area:
Antal invånare: 3131, år 1960

Du kan också läsa om platsen Sörberge här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Sörberge fanns det totalt 2 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Sörberge rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Västernorrland.

Utbildning till tapetserare i Sörberge

För att hitta en utbildning till tapetserare i Sörberge rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Sörberge ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Sörberge. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.