Tapetserare i Ljungskile

Tapetserare i Ljungskile - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Ljungskile och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 2 olika möbeltapetserarföretag i Ljungskile som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Ljungskile som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Ljungskile rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Ljungskile som anges nedan.

Bra tapetserare i Ljungskile, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Ljungskile som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

TK Tapetserarverkstad
Grinneröds Torp 248
459 91 Ljungskile


Tapetserarhyddan
Höggeröd 109
459 93 Ljungskile

Kostnad och pris för tapetsering i Ljungskile

Kostnaden och priset för tapetsering i Ljungskile bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Ljungskile rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Ljungskile

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Ljungskile som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Ljungskile nedan.

Beskrivning: Ljungskile är en tätort i Uddevalla kommun. Ljungskile genomkorsas av Bohusbanan, samt motorvägen E6 och har från- och tillfartsvägen, länsväg 167 mot Lilla Edet. Orten är bland annat känd för fotbollslaget Ljungskile SK som sedan 2009 spelar i Superettan och som under två säsonger spelat i Allsvenskan: 1997 och 2008.

Area: 360,14 hektar
Antal invånare: 3375, år 2010

Du kan också läsa om platsen Ljungskile här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Ljungskile fanns det totalt 2 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Ljungskile rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Västra Götaland.

Utbildning till tapetserare i Ljungskile

För att hitta en utbildning till tapetserare i Ljungskile rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Ljungskile ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Ljungskile. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.