Tapetserare i Tanumshede

Tapetserare i Tanumshede - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Tanumshede och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Tanumshede som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Tanumshede som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Tanumshede rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Tanumshede som anges nedan.

Bra tapetserare i Tanumshede, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Tanumshede som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Gustafsson, Bröderna AB
Agdas v. 2
457 32 TANUMSHEDE

Kostnad och pris för tapetsering i Tanumshede

Kostnaden och priset för tapetsering i Tanumshede bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Tanumshede rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Tanumshede

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Tanumshede som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Tanumshede nedan.

Beskrivning: Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Area: 187,48 hektar
Antal invånare: 1697, år 2010

Du kan också läsa om platsen Tanumshede här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Tanumshede fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Tanumshede rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Västra Götaland.

Utbildning till tapetserare i Tanumshede

För att hitta en utbildning till tapetserare i Tanumshede rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Tanumshede ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Tanumshede. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.