Tapetserare i Timmele

Tapetserare i Timmele - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Timmele och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Timmele som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Timmele som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Timmele rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Timmele som anges nedan.

Bra tapetserare i Timmele, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Timmele som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Åbergs Tapetserarverkstad, Gösta
Bjättlunda 101
523 92 Timmele

Kostnad och pris för tapetsering i Timmele

Kostnaden och priset för tapetsering i Timmele bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Timmele rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Timmele

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Timmele som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Timmele nedan.

Beskrivning: Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Area: 121,01 hektar
Antal invånare: 847, år 2010

Du kan också läsa om platsen Timmele här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Timmele fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Timmele rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Västra Götaland.

Utbildning till tapetserare i Timmele

För att hitta en utbildning till tapetserare i Timmele rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Timmele ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Timmele. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.