Tapetserare i Tösse

Tapetserare i Tösse - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Tösse och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Tösse som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Tösse som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Tösse rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Tösse som anges nedan.

Bra tapetserare i Tösse, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Tösse som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Mix Idé Inredningsatelje
Södergården 201 B
662 98 TÖSSE

Kostnad och pris för tapetsering i Tösse

Kostnaden och priset för tapetsering i Tösse bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Tösse rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Tösse

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Tösse som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Tösse nedan.

Beskrivning: Tösse är en tätort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Orten fick egen poststation den 1 januari 1875. Den var verksam till 30 april 1973, varvid postadressen ändrades till Åmål och ett postombud inrättades.

Area: 58,26 hektar
Antal invånare: 305, år 2010

Du kan också läsa om platsen Tösse här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Tösse fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Tösse rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Västra Götaland.

Utbildning till tapetserare i Tösse

För att hitta en utbildning till tapetserare i Tösse rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Tösse ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Tösse. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.