Tapetserare i Tun

Tapetserare i Tun - du kan här söka upp tapetserare som är skickliga och erfarna inom Tun och som kan hjälpa dig med möbeltapetsering, t.ex. av stolar, soffor och fåtöljer. Totalt finns det 1 olika möbeltapetserarföretag i Tun som specialiserar sig på att renovera, byta ut och reparera textilier och tyger på en mängd olika möbler. Om du letar efter en soff- eller fåtöljtapetserare i Tun som kan hjälpa dig kan du ta en titt på följande lista. För att få det bästa prisetmöbeltapetsering i Tun rekommenderar vi att du kontaktar flera av de tapetserare i Tun som anges nedan.

Bra tapetserare i Tun, alla tapetserarverkstäder

Här hittar du vår lista över bra tapetserare och tapetserarföretag i Tun som bl.a. kan reparera, renovera eller byta ut tyget på dina möbler.

Karinas Tapetserarverkstad
Lavad Kolmesjö 4
530 30 Tun

Kostnad och pris för tapetsering i Tun

Kostnaden och priset för tapetsering i Tun bestäms av typen av tapetserare och vilken typ av möbel som ska repareras, restaureras eller ersättas. För att få en uppskattning av kostnad och pris för tapetsering i Tun rekommenderar vi att du tar in offerter från några av företagen på vår lista innan du gör ett val.

Tapetserareinfo och fakta om Tun

Det finns minst ett möbeltapetserarföretag i Tun som arbetar med möbeltapetsering. Du kan läsa ytterligare information om orten Tun nedan.

Beskrivning: Tun är en tätort i Lidköpings kommun och kyrkbyn i Tuns socken i Västergötland. I byn ligger Tuns kyrka, Tuns elkvarn och Tuns skolmagasin.

Area: 38,01 hektar
Antal invånare: 206, år 2010

Du kan också läsa om platsen Tun här om du vill veta mer än bara tapetsering.

När det gällde att renovera, reparera eller fräscha upp dina möbler i Tun fanns det totalt 1 olika tapetserare och tapetserarbutiker att välja mellan. Men om du inte kan hitta en tapetdesigner som du gillar i Tun rekommenderar vi att du letar efter en annan tapetserare i närliggande städer i Västra Götaland.

Utbildning till tapetserare i Tun

För att hitta en utbildning till tapetserare i Tun rekommenderar vi två olika metoder. Den första är att kontakta den kommun som Tun ligger i för att höra om dom erbjuder eller känner till några utbildningar till tapetserare i Tun. Andra alternativet är att kontakta några av de olika tapetserare företagen från listan ovan för att höra om dom erbjuder lärlingsplatser.